Бурячки з хроном (цвіклі) — правильні пропорції та покроковий рецепт приготування

Бурячки з хроном (цвіклі) — правильні пропорції та покроковий рецепт приготування
Бурячки з хроном (цвіклі) — правильні пропорції та покроковий рецепт приготування

Бурячки з хроном традиційно подають на Великдень. Гостра закуска з бурячків чудово смакує з шинкою та ковбасами. Ми підготували для вас рецепт смачних бурячків з хроном (цвіклі) до святкового столу на Великдень. Давайте готувати разом!

Інгредієнти:

  • буряк – 1 кг
  • хрін (корінь) – 150 г або на (свій) смак
  • цукор – 2 ч.л.
  • оцет 9 % – 3-4 ст.л.

Рецепт приготування:

  1. Запечіть буряк в духовці або відваріть у воді до готовності. Обирайте для страви невеликі буряки.
  2. Охолодіть готовий буряк, зніміть з нього шкірку та натріть на дрібній тертці.
  3. Почистьте корінь хрону та натріть його на дрібній тертці. Пропорції буряків і хрону давайте на смак, щоб не був дуже гострим.
  4. Заправте цвіклі оцтом або лимонним соком, цукром. Перемішайте бурячки з хроном та спеціями. Смачного!
Бурячки з хроном (цвіклі) — правильні пропорції та покроковий рецепт приготування
Бурячки з хроном (цвіклі) — правильні пропорції та покроковий рецепт приготування
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!