Не потрібно варити буряк. Показую метод, за яким готують буряк в ресторанах

Не потрібно варити буряк. Показую метод, за яким готують буряк в ресторанах
Не потрібно варити буряк. Показую метод, за яким готують буряк в ресторанах

З буряка можна приготувати безліч смачних і корисних страв. Цим мені буряк і подобається!

Однак для того, щоб страва вийшла максимально смачною, буряк необхідно правильно приготувати. Тут буряк буде готуватися для салатів, для яких він ріжеться великими шматочками. Саме в таких закусках кожен продукт повинен бути смачним, навіть якщо спробувати його окремо.

Ретельно промийте буряк водою. Візьміть шматок фольги та налийте трішки олії. Додайте сіль і цукор.

Загорніть буряк в фольгу і помістіть в духовку. Температура запікання – 180-200 °. Через годину можна перевірити на готовність, перевіривши буряк шпажкою. 

Таким чином, буряк матиме більш виражений і насичений смак.

Тим більше, чистити запечений буряк набагато простіше. Коли овоч охолоне, шкірка буде злазити сама. Спробуйте!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!