Дуже смачно, швидко і всього 200 г фаршу: як приготувати соковиті і хрусткі м’ясні палички?

Дуже смачно, швидко і всього 200 г фаршу: як приготувати соковиті і хрусткі м'ясні палички?
Дуже смачно, швидко і всього 200 г фаршу: як приготувати соковиті і хрусткі м'ясні палички?

Смачні, соковиті і хрусткі м’ясні палички можна швидко приготувати в домашніх умовах. Підходять для перекусу, зручно брати з собою в дорогу.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 300 г
  • Фарш – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець
  • жовток
  • кунжут

Приготування:

  1. Фарш солимо, перчимо до смаку.
  2. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, обсмажуємо. Змішуємо з фаршем. 
  3. Готове листкове тісто потрібно розморозити. Підійде дріжджове або бездріжджове.
  4. Потім стіл присипаємо борошном, і розгортаємо тісто. Розрізаємо на невеликі прямокутники. Робимо надрізи, як показано на фото. Завдяки ним, палички швидко приготуються. Тісто добре пропечеться і всередині не буде вологим.
  5. Викладаємо фарш смужкою, защипуємо краї. 
  6. М’ясні палички викладаємо на деко, застелене папером, швом вниз.
  7. Змащуємо жовтком, посипаємо кунжутом за бажанням.
  8. Випікаємо в розігрітій духовці 20-25 хвилин, температурний режим 180 градусів. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!