Хоч 50 банок закривай, завжди мало. Полуничне варення, пальчики оближеш!

Хоч 50 банок закривай, завжди мало. Полуничне варення, пальчики оближеш!
Хоч 50 банок закривай, завжди мало. Полуничне варення, пальчики оближеш!

Інгредієнти:

  • полуниця – 1 кг
  • цукор – 1 кг

Процес приготування:

  1. Ягоди миємо та даємо стекти воді. Насипаємо в каструлю цукор.
  2. Висипаємо полуницю на цукор і засипаємо рештою цукру.
  3. Ми залишаємо ягоди з цукром на ніч, щоб вона пустила добре сік. Нариваємо  кришкою.
  4. Ставимо на вогонь і варимо після закипання 5 хвилин. Перемішуємо акуратно, щоб ягоди і цукор не пригоріли.
  5. Залишаємо остигнути повністю.
  6. Варимо вдруге вже 10 хвилин.
  7. Розкладаємо варення по стерилізованих банках і закручуємо кришками.
  8. Перевертаємо, укутуємо і залишаємо остигати.
  9. Зберігати в прохолодному місці.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!