Індичка (курка) в соєвому соусі з рисом

Індичка по-тайськи
Індичка по-тайськи

Інгредієнти:

  • філе індички 0,5 кг
  • 200 г довгого рису
  • пучок свіжої петрушки
  • 3 шт. болгарського перцю
  • 2 шт. цибулі-порей
  • чорний перець

Для соусу:

  • 2 зуб. часнику
  • 3 ст.л. соєвого соусу
  • 1\2 ч.л. каррі
  • 1\2 ч.л. подрібненого чилі
  • 1 ст.л. коріандру
  • 1 ст.л. меду
  • 75 мл води

Спосіб приготування:

1. Відварити  рис, в каструлю подрібнити петрушку та відставити.

2. В каструлі смажити тонко нарізану цибулю та перець до м’якості. М’ясо відварити та нарізати великими шматками, паралельно волокнам, додати у каструлю.

3. У невеликій мисці змішати дрібно порізаний часник, соєвий соус, мед, спеції, та воду.

4. Додайте соєву суміш до індички, та смажте ще 10 хв. Подавайте поверх рису, посипте кунжутом.

Смачного!

Індичка по-тайськи
Індичка по-тайськи