Сметана в тісті робить коржі дуже м’якими і ніжними.
Інгредієнти:
- цукор, 200 г;
- борошно. 3 склянки;
- сметана, 200 г;
- сода, 1 ч.л.
Процес приготування:
- Сметану змішуємо з цукром і содою, перемішуємо.
- Борошно просіваємо і частинами всипаємо в масу, тісто замішуємо руками. Маса повинна бути щільною і густою.
- Ділимо тісто на 9 – 12 частин.
- Розкачуємо кожен в тонкий корж, обрізаємо по діаметру сковороди.
- Розігріваємо суху сковороду і обсмажуємо корж з двох сторін.
Змащуємо коржі будь-яким кремом.
Рецепт найніжнішого крему «Шарлот» для тортів, тістечок і трубочок