
Під час відпочинку на природі за м’ясо відповідає той, кому вдається зробити м’який та ніжний шашлик.
А щоб досягти такого результату, потрібно знати певні секрети та не зводити очей з вугілля та м’яса під час готування. Більша частина успіху залежить не від маринаду, а від способу приготування. Зараз ми вам розповімо про один секрет, який полягає в тому, щоб сипати сіль на вугілля.
Саме це допоможе вам приготувати неймовірно смачне м’ясо. Також такий спосіб можна використовувати для приготування й інших страв на мангалі.
Правильна температура та жар — це найскладніше в приготуванні шашлику. Зазвичай ми беремо пляшку з водою та періодично гасимо ділянки займання. Вогонь розгоряється через жир, який стікає з м’яса на вугілля та нерівномірно пропікається.

Якщо в цей час додавати до жару воду, це лише продовжить час приготування й псується вугілля, на якому ще можна було приготувати декілька шампурів овочів. Щоб зберегти якість вугілля, потрібно просто використовувати кухонну сіль.

- Підготуйте вугілля.
- Посипте на вугілля 100 г солі. Тут варто бути обережним, оскільки сіль може вибухати.
- Коли реакція закінчиться, приступайте до приготування шашлику за улюбленим рецептом:
Маринад для шашлику — 10 найкращих рецептів (на мінеральній воді, кефірі, гранатовий)
Гарного вам відпочинку!