You dont have javascript enabled! Please download Google Chrome!

Печінковий торт, рецепт приготування

Печінковий торт, рецепт приготування
Печінковий торт, рецепт приготування

Печінковий торт відмінно підійде  до святкового столу, та не займе багато часу у приготуванні.

Є безліч рецептів, як готується цей торт… Його можна приготувати із різних видів печінки: курячої, яловичої, свинячої, індичої. Всі вони відрізняються за смаком та складом корисних речовин. В курячій печінці міститься білок, залізо, фолієва кислота, вітаміни групи В. Саме з неї наш сьогоднішній рецепт:

Інгредієнти:

  • печінка – 0,5 кг;
  • мука – 1/2 ст.;
  • молоко – 300 мл;
  • яйце – 3 шт.;
  • цибуля – 3 шт.;
  • морква – 4 шт.;
  • часник – 1-2 зуб.;
  • майонез – 250 г;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Печінку промити, пропустити через м’ясорубку, або змолоти у блендері. Додати муку, молоко, 2 яйця та спеції (сіль, перець). За необхідністю додати ще муки. Повинно вийти тісто за консистенцією, як сметана.
  2. До цієї маси додати 2-3 ст.л. олії. На розігрітій сковороді смажити млинці з обох сторін до легкої скоринки.
  3. Для начинки дрібно нарізати цибулю, на грубій тертці натерти моркву. Протушити.
  4. Змішати 250 г майонезу із 2 зуб. часнику.
  5. Готові млинці пошарово змастити майонезом, зверху викласти начинку із цибулі та моркви. Верхній шар тільки майонезом. Дрібно натерти зварене яйце та посипати зеленню.

Смачного! 😉

Печінковий торт, рецепт приготування
Печінковий торт, рецепт приготування

2 Comments on Печінковий торт, рецепт приготування

Comments are closed.


error: УВАГА: Контент захищено !!