
Набагато краще запікати цвітну капусту в духовці. Так вона виходить соковитою, низькокалорійною і дуже смачною! Спробуйте цей рецепт!
Інгредієнти:
- цвітна капуста – 1 шт.
- панірувальні сухарі – 1-2 ст.л.
- твердий сир – 150 г
- сухий часник (порошок) – 1 ч.л.
- паприка – 1 ч.л.
- яйця – 2 шт.
- сіль – за смаком
- рослинна олія
Цвітна капуста в духовці – рецепт приготування
- Капусту розібрати на суцвіття. Відварити в підсоленій воді 5 хвилин після закипання.
- Приготуємо паніровку: змішути панірувальні сухарі, сушений часник, паприку. На маленькій тертці натерти сир. Додати в суміш до сухарів, перемішати.
- В окрему миску розбити яйця, підсолити і злегка збити виделкою.
- Деко застелити пергаментним папером і змастити рослинною олією.
- Кожне суцвіття капусти вмочити в яйця, та обваляти в сухій суміші. Викласти на деко.
- Запікати в розігрітій духовці до 200 градусів, 15 хвилин. Подавати з улюбленим соусом. Смачного!
