Правильне приготування цвітної капусти. Швидкий рецепт в духовці!

Правильне приготування цвітної капусти. Швидкий рецепт в духовці!
Правильне приготування цвітної капусти. Швидкий рецепт в духовці!

Набагато краще запікати цвітну капусту в духовці. Так вона виходить соковитою, низькокалорійною і дуже смачною! Спробуйте цей рецепт!

Інгредієнти:

  • цвітна капуста – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 1-2 ст.л.
  • твердий сир – 150 г
  • сухий часник (порошок) – 1 ч.л.
  • паприка – 1 ч.л.
  • яйця – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • рослинна олія

Цвітна капуста в духовці – рецепт приготування

  1. Капусту розібрати на суцвіття. Відварити в підсоленій воді 5 хвилин після закипання.
  2. Приготуємо паніровку: змішути панірувальні сухарі, сушений часник, паприку. На маленькій тертці натерти сир. Додати в суміш до сухарів, перемішати.
  3. В окрему миску розбити яйця, підсолити і злегка збити виделкою.
  4. Деко застелити пергаментним папером і змастити рослинною олією.
  5. Кожне суцвіття капусти вмочити в яйця, та обваляти в сухій суміші. Викласти на деко.
  6. Запікати в розігрітій духовці до 200 градусів, 15 хвилин. Подавати з улюбленим соусом. Смачного!
Правильне приготування цвітної капусти. Швидкий рецепт в духовці!
Правильне приготування цвітної капусти. Швидкий рецепт в духовці!