Бомбезні пиріжки з хрусткою скоринкою з сиром, помідорами та зеленню! 🙂 Дуже смачні, як і в гарячому, так і в холодному вигляді. Чудова закуска для сніданку та в дорогу.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Борошно – 3-3,5 скл.;
- Вода (окріп) – 1 скл.;
- Олія – 4 ст.л.;
- Цукор – 1 ч.л.;
- Сіль – 1 ч.л.;
Начинка:
- Помідори – 5-7 шт.;
- Бринза (або сир) – 300 г;
- Зелень (кріп) – пучок;
- Сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
- Помідори нарізати кружальцями. Бринзу або сир розмішати у блендері разом із зеленню та сіллю до однорідної маси.
- У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати олію. Додати борошно. Вимісити м’яке тісто.
- Дати тісту відпочити 30 хв.
- Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт.
- Розкласти на тісто кружальця помідорів, на відстані 2- 3 см один від одного.
- На помідор викласти начинку.
Накрити зверху іншим пластом тіста. Склянкою відповідного діаметру витиснути пиріжки.
Смажити у великій кількості олії з обох сторін.
Викласти на паперовий рушник для усунення надлишків олії.
Смачного ! 😉