Пиріжки з сиром, помідорами та зеленню: покроковий рецепт приготування

Бомбезні пиріжки з хрусткою скоринкою з сиром, помідорами та зеленню! 🙂 Дуже смачні, як і в гарячому, так і в холодному вигляді. Чудова закуска для сніданку та в дорогу.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – 3-3,5 скл.;
  • Вода (окріп) – 1 скл.;
  • Олія – 4 ст.л.;
  • Цукор – 1 ч.л.;
  • Сіль – 1 ч.л.;

Начинка:

  • Помідори – 5-7 шт.;
  • Бринза (або сир) – 300 г;
  • Зелень (кріп) – пучок;
  • Сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Помідори нарізати кружальцями. Бринзу або сир розмішати у блендері разом із зеленню та сіллю до однорідної маси.
  2. У воді (окропі) розмішати цукор і сіль, додати олію. Додати борошно. Вимісити м’яке тісто.
  3. Дати тісту відпочити 30 хв.
  4. Розкачати половину тіста у великій тонкий пласт.
  5. Розкласти на тісто кружальця помідорів, на відстані 2- 3 см один від одного.
  6. На помідор викласти начинку.
Пиріжки "Бомбочки" - рецепт приготування
Пиріжки “Бомбочки” – рецепт приготування

Накрити зверху іншим  пластом тіста. Склянкою відповідного діаметру витиснути пиріжки.

Смажити у великій кількості олії з обох сторін.
Викласти на паперовий рушник для усунення надлишків олії.

Смачного ! 😉

Пиріжки з сиром, помідорами та зеленню: покроковий рецепт приготування
Пиріжки з сиром, помідорами та зеленню: покроковий рецепт приготування.