На перший погляд, страва важка у плані приготування, а насправді готувати його дуже і дуже просто, а головне – швидко !
Нам потрібно:
- Філе індика – 500 г
- Моцарела або інший сир – 120 г
- Помідор – 1 шт.
- Мед – 1 ч.л.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Масло оливкове – 1 ст.л.
- Сіль, перець, спеції – за смаком
За бажанням індичку, можна замінити на куряче філе. А начинку можна придумати різноманітну: чорнослив, курагу і тд.
Рецепт приготування рулету:
- Філе розрізаємо на тонкий, довгий шматок. Злегка відбиваємо
- Для маринаду змішуємо мед, гірчицю, сіль, перець, спеції і олію. Все добре перемішуємо і натираємо м’ясо з обох сторін.
- По довжині філе викладаємо шматки моцарели кільцями і помідор. Закручуємо все рулетом, перемотуємо ниткою, обгортаємо в пергамент і випікаємо при 170º приблизно 40 хв і 10 хв без пергаменту, шоб рулет підрум’янився.
- Додаю фото нарізаного, холодного рулету.