Рулет з філе індички, фарширований помідорами та сиром: рецепт

Рулет з філе індички, фарширований помідорами та сиром: рецепт
Рулет з філе індички, фарширований помідорами та сиром: рецепт

На перший погляд, страва важка у плані приготування, а насправді готувати його дуже і дуже просто, а головне – швидко !



Нам потрібно:

  • Філе індика – 500 г
  • Моцарела або інший сир – 120 г
  • Помідор – 1 шт.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Масло оливкове – 1 ст.л.
  • Сіль, перець, спеції – за смаком

За бажанням індичку, можна замінити на куряче філе. А начинку можна придумати різноманітну: чорнослив, курагу і тд.

Рецепт приготування рулету:

  1. Філе розрізаємо на тонкий, довгий шматок. Злегка відбиваємо
  2. Для маринаду змішуємо мед, гірчицю, сіль, перець, спеції і олію. Все добре перемішуємо і натираємо м’ясо з обох сторін.
  3. По довжині філе викладаємо шматки моцарели кільцями і помідор. Закручуємо все рулетом, перемотуємо ниткою, обгортаємо в пергамент і випікаємо при 170º приблизно 40 хв і 10 хв без пергаменту, шоб рулет підрум’янився.
  4. Додаю фото нарізаного, холодного рулету.

    Рулет з філе індички, фарширований помідорами та сиром: рецепт
    Рулет з філе індички, фарширований помідорами та сиром: рецепт