
Інгредієнти для печінкових млинців:
- 500 г печінки
- 2 яйця
- 1 стакан молока
- 0,5-1 ст. борошна
- сіль, перець
- олія
Начинка 1:
- 200-250 г печериць
- 1-2 цибулини
- 100-150 г корейської моркви
- сіль і перець
Начинка 2:
- плавлений сир
- 2-3 зубчики часнику
- майонез
Начинка 3:
- 3-5 варених яєць
- пучок зеленої цибулі
- майонез
- сіль
Начинка 4:
- 2-3 моркви
- пучок зелені
- майонез
- сіль
Покроковий рецепт приготування печінкових млинців
- Печінка може бути будь-якою. На наш погляд, найсмачніше – суміш телячої печінки і курячої. Головне – промити її і вирізати все зайве. Після чого ми її подрібнюємо в м’ясорубці або ручним блендером.
- У велику миску з печінкою наливаємо молоко, розбиваємо яйця, солимо і перчимо, розмішуючи, підсипаємо борошно. Консистенція тіста для млинців з печінки повинна бути трохи густіша, ніж для звичайних млинців. В самому кінці замішування підливаємо в тісто пару ст. ложок олії.
- Смажимо млинці з печінки, як звичайні. Багато тіста не наливаємо – млинці повинні бути досить тонкими.
- Охолоджуємо. Перемащуємо улюбленою начинкою за смаком!