Рулетики з печінки: ТОП-4 рецепти начинки

Інгредієнти для печінкових млинців:

  • 500 г печінки
  • 2 яйця
  • 1 стакан молока
  • 0,5-1 ст. борошна
  • сіль, перець
  • олія

Начинка 1:

  • 200-250 г печериць
  • 1-2 цибулини
  • 100-150 г корейської моркви
  • сіль і перець

Начинка 2:

  • плавлений сир
  • 2-3 зубчики часнику
  • майонез

Начинка 3:

  • 3-5 варених яєць
  • пучок зеленої цибулі
  • майонез
  • сіль

Начинка 4:

  • 2-3 моркви
  • пучок зелені
  • майонез
  • сіль

Печінковий торт, рецепт приготування

Покроковий рецепт приготування печінкових млинців

  1. Печінка може бути будь-якою. На наш погляд, найсмачніше – суміш телячої печінки і курячої. Головне – промити її і вирізати все зайве. Після чого ми її подрібнюємо в м’ясорубці або ручним блендером.
  2. У велику миску з печінкою наливаємо молоко, розбиваємо яйця, солимо і перчимо, розмішуючи, підсипаємо борошно. Консистенція тіста для млинців з печінки повинна бути трохи густіша, ніж для звичайних млинців. В самому кінці замішування підливаємо в тісто пару ст. ложок олії.
  3. Смажимо млинці з печінки, як звичайні. Багато тіста не наливаємо – млинці повинні бути досить тонкими.
  4. Охолоджуємо. Перемащуємо улюбленою начинкою за смаком!