
Інгредієнти:
- 2 скумбрії
- 2 середніх лимона
- 1 цибулина
- 2 столових ложки сметани
- 1-2 ч.л. (приправа до риби, спеції за смаком)
- 1 столова ложка солі
- 2 столових ложки олії
Спосіб приготування
- Розморозьте скумбрію, приберіть нутрощі, вимийте рибу зсередини.
- Відріжте плавники, голову і хвіст. Зробіть надрізи на тушці.
- Підсоліть рибу.
- Поріжте цибулю і лимон кільцями (зріжте з лимона шкірку).
- Вкладіть цибулю і лимон в надрізи на хребті і всередину рибин.
- Змішайте спеції зі сметаною.
- Цією сумішшю змастіть рибу.
- Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть форму олією і покладіть туди скумбрію.
- Через 40-45 хвилин вимикайте духовку і пригощайте гостей смачною золотистою стравою.
Подавайте з салатом з овочів. Смачного!
