Скумбрія, запечена в фользі — неймовірно смачний рецепт

Скумбрія, запечена в фользі — неймовірно смачний рецепт
Скумбрія, запечена в фользі — неймовірно смачний рецепт

Рибка виходить дуже смачною і ароматною, готується швидко і просто.

Інгредієнти:

  • свіжоморожена скумбрія – 2 штуки;
  • петрушка – пучок;
  • часник – 2 зуб.;
  • олія – ​​2 ст. л.;
  • лимон – 4-6 скибочок;
  • лимонний сік – 2 ст.л.;
  • сіль, перець – за смаком;

Рецепт приготування:

  1. Потрібно розморозити скумбрію і максимально ретельно її почистити. Потім рибу миємо та витираємо паперовими рушниками.
  2. Змішати чорний перець і сіль, натерти тушки риби зсередини і ззовні. Лимон порізати слайсами.
  3. Петрушку порубати дрібно, часник пропустити через прес.
  4. В окремій тарілці змішуємо сік лимона, зелень, рослинну олію та подрібнений часник. Отриманою масою фаршируємо скумбрію.
  5. На рибі робимо декілька надрізів ножем. У кожен з них кладемо шматочок лимона.
  6. Застелити фольгою деко, викласти рибу, накрити листом фольги, запікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім верхній лист фольги прибрати і дозволити рибі ще пропектися 10 хвилин до появи рум’яної скоринки.
  7. Смачна та ароматна скумбрія готова. Смачного!
 Підпишіться на Коліжанку в Telegram