
Цей універсальний продукт використовується в приготуванні закусок, випічки і навіть десертів. А з начинкою можна фантазувати до безкінечності!
Конвертики з лаваша з сиром

Просте і смачне блюдо – рулет з лаваша, причому з будь-якою начинкою. Тут доречно абсолютно все, що забажає ваша душа.
Інгредієнти:
- Вірменський лаваш – 1 шт.
- Сир Сулугуні – 250 г
- Кріп – пучок
Приготування:
Розкладіть лаваш, розріжте його на порційні частини. Всередину загорніть сир Сулугуні та посипте кропом.
Закуску викладіть на сковорідку, або решітку гриль і по 2-3 хвилини з кожного боку тримайте до утворення скоринки. Сир добре плавиться і вийде дуууже смачно !
Рулет з куркою та корейською морквою

ІНГРЕДІЄНТИ
-
- 3 листа лаваша
- 1 куряче філе
- 1 плавлений сирок
- 2 яйця
- 200 г майонезу
- 200 г моркви по-корейськи
- свіжа зелень
ПРИГОТУВАННЯ
- Звари куряче філе і яйця до готовності. Моркву по-корейськи потрібно зробити заздалегідь і використовувати в рулеті віджатою від маринаду.
- На перший лаваш натри на тертці плавлений сирок. Прикрий другим листом, змасти його майонезом і виклади поверх дрібно нарізану курку і яйця. Прикрий третім листом, а зверху виклади моркву і зелень.
- Зверни рулетом. За бажанням, можна підсмажити на грилі.
Рулет з лаваша та крабовими паличками

ІНГРЕДІЄНТИ
- 3 листа лаваша
- 4 варені яйця
- 300 г моркви по-корейськи
- 300 г крабових паличок
- 3 плавлених сирка
- 200 г майонезу
- свіжа зелень
ПРИГОТУВАННЯ
- Змасти майонезом перший лаваш і розклади на ньому моркву. По всій довжині виклади цілі крабові палички і зверни все в рулет.
- На другий лаваш, змащений майонезом, виклади терті яйця і плавлений сир.
- На третій лаваш з майонезом – терті крабові палички або розверни їх і виклади по всій площі лаваша, посип зеленню.
Рулет з вершковим сиром та лососем

Тут все просто – змасти лаваш вершковим сиром, посип кропом і виклади зверху рибу. Зверни рулетом і подавай до столу!
Чіпси з лаваша
Тобі знадобиться тонкий лаваш, сіль, будь-які спеції (я беру прованські трави) і трохи рослинної олії. Змішай спеції, сіль і олію, залий цією заправкою лаваш, нарізаний на шматочки довільної форми. Добре перемішати, щоб кожен шматочок був змазаний олією і спеціями.
Виклади шматочки на деко, підсушуючи 5-7 хвилин в духовці, розігрітій до 220 градусів до золотистого кольору. Смачного!
Рулет з лаваша з м’ясним фаршем в духовці

Інгредієнти:
-
- 2 листи лаваша
- 300 г фаршу
- 1 морква
- 200 г твердого сиру
-
- 3 цибулини
- 6 ст. л. сметани
- 1 ст. л. гірчиці
- кріп, петрушка за смаком
- сіль, перець за смаком
- Моркву натерти, цибулю подрібнити та обсмажити овочі.
- Додай до овочів фарш, подрібнену зелень, сіль, перець і обсмажуй до готовності фаршу.
- Сир натерти на тертці, а в окремому посуді змішати сметану і гірчицю.
- Листи лаваша поклади так, як на фото, присип їх тертим сиром, а зверху рівномірно розподіли фарш з овочами.
На фарш виклади сметанно-гірчичний соус, але не весь. Невелика його частина стане в нагоді, щоб змастити лаваш зверху.
Акуратно зверни лаваш рулетом, уклади в форму для запікання, а зверху змасти поверхню лаваша сметанним соусом. Відправ в розігріту до 180 ° C духовку на 25-30 хвилин.
- Швидка м’ясна запіканка з фаршу в лаваші готова. Наріж її порційними шматочками і подавай з улюбленим соусом.
м’ясний руелт з лаваша
Ще варіанти начинок для лаваша:
Рулетики з лаваша з картоплею та грибами
Рулетики з лаваша з картоплею, грибами і зеленню — покроковий рецепт з фото
ФІЛЕ ХЕКА В ЛАВАШІ
ТОП-8 СМАЧНИХ РИБНИХ РЕЦЕПТІВ ДЛЯ СВЯТКОВОГО СТОЛУ І НА ЩОДЕНЬ
Бендерики з м’ясом за лічені хвилини. До бульйону чи борщу саме те, що потрібно!