7 рецептів солодощів, які не вимагають випічки

1. Баунті

1. Баунті.
Баунті

Ось що вам потрібно:

згущене молоко – 1 банка;

кокосова стружка – 350 гр;

шоколад – 200 гр.

Ось що потрібно робити:

Кокосову стружку змішайте зі згущеним молоком.

Зліпіть з отриманої маси невеликі ковбаски.

Шоколад розтопіть на водяній бані.

Кожну ковбаску занурте в теплий шоколад і викладіть на решітку, під якою повинен бути пергаментний папір. Нехай зайвий шоколад стече на папір.

Потім поставте батончики в холодильник на кілька годин.

2. Рафаелло

Рафаелло
Рафаелло

Ось що потрібно для його приготування:

згущене молоко – 1 банка;

розм’якшене вершкове масло – 200 гр;

кокосова стружка – 200 гр;

мигдаль – 1 склянка;

ванілін – 1 пакетик.

Приготування:

Масло збийте зі згущеним молоком, додайте до цієї маси ванільний цукор і кокосову стружку.

Потримайте цю суміш в холодильнику 1 годину.

Мигдаль обсмажте на сухій сковорідці.

З охолодженої кокосової маси сформуйте кульки, всередину кожної покладіть 1 мигдаль.

Кожну кульку обкатайте в кокосовій стружці. Поставте десерт в холодильник на кілька годин.

3. Щербет

Щербет
Щербет

Ось що вам потрібно:

розм’якшене вершкове масло – 100 гр;

білий шоколад – 2 плитки;

волоські горіхи – 100 гр;

сухофрукти і родзинки за смаком.

Приготування:

Білий шоколад розтопіть на водяній бані.

Сухофрукти поріжте, горіхи подрібніть.

Всі інгредієнти перемішайте, викладіть отриману масу в прямокутну форму.

Тримайте щербет в холодильнику кілька годин.

4. Шоколадний торт без випічки

Шоколадний торт без випічки.
Шоколадний торт без випічки.

Складові:

270 г пісочного печива;

400 г темного шоколаду;

300 г згущеного молока;

165 г м’якого вершкового масла.

Приготування:

Печиво поламайте на шматочки.

Шоколад розтопіть на водяній бані, додайте до нього масло, зніміть масу з вогню, трохи охолодіть і перемішайте зі згущеним молоком.

Печиво добре перемішайте з шоколадною сумішшю.

Форму застеліть пергаментним папером, викладіть туди шоколадну масу, добре її утрамбуйте.

Зверху залийте торт рештою шоколаду.

Поставте торт в холодильник – він повинен добре охолодитися.

5. Шоколадні цукерки

Шоколадні цукерки
Шоколадні цукерки

Складові:

1 склянка натурального арахісового масла;

1/3 склянки кленового або будь-якого іншого сиропу;

1/3 склянки кокосового борошна;

1/4 склянки какао-порошку.

Приготування:

Всі інгредієнти завантажте в чашу блендера і добре збийте.

Сформуйте з отриманої суміші кульки, викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером на рівній відстані одна від одної.

Поставте кульки в морозильник на 20-30 хвилин, поки вони не стануть твердими.

6. Чізкейк “Орео” без випічки

7. Домашня панакота