РЕЦЕПТИ САЛАТІВ: смачні та легкі ідеї до святкового столу або на вечерю

РЕЦЕПТИ САЛАТІВ: смачні і легкі ідеї до святкового столу або на вечерю
РЕЦЕПТИ САЛАТІВ: смачні і легкі ідеї до святкового столу або на вечерю

Ми приготували для вас добірку смачних та легких салатів , які відмінно втамовують голод і досить легкі для шлунка. Для любителів майонезу, радимо спробувати корисний варіант домашнього майонезу, або замінити його соусом на ваш смак 😉

Салати для легкої вечері

1. Грецький салат

РЕЦЕПТИ САЛАТІВ: смачні та легкі ідеї до святкового столу або на вечерю
РЕЦЕПТИ САЛАТІВ: смачні та легкі ідеї до святкового столу або на вечерю

Інгредієнти:

  • 3-4 помідора
  • 2 огірка
  • 1 солодкий червоний перець
  • 1 фіолетова цибуля
  • 200 г сиру фета
  • 100 г маслин без кісточок
  • 2-3 ст. л. оливкового масла
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • трави – орегано, базилік

Приготування:

  1. Миєму овочі та нарізаємо їх кубиками. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями.
  2. Змішуємо оливкову олію з лимонним соком і травами.
  3. З’єднуємо овочі, додаємо сир і маслини, поливаємо заправкою і перемішуємо.

2. Салат з лососем і міксом салатів

Салат з червоної риби і міксу салатів
Салат з червоної риби і міксу салатів
  • 150 г червоної риби
  • 1-2 огірка
  • 1 ст.л. діжонськой гірчиці
  • 2-3 ст. л. оливкової олії
  • 0,5 лимона
  • 1 ч. л. меду
  • 150 г міксу салату
  • сіль, перець – за смаком

Приготування

  1. Миєму огірки і нарізаємо півкільцями. Рибу нарізаємо тонкими смужками.
  2. Змішуємо сік половини лимона, мед і гірчицю з оливковою олією, солимо і перчимо.
  3. Салат викладаємо на дно посуду. Зверху розподіляємо рибу і нарізані огірки, поливаємо заправкою.

3. Салат із руколи з телячим язиком

Салат з язика
Салат з язика

Інгредієнти:

  • 300 г відвареного язика
  • 10 перепелиних яєць
  • 10 помідорів чері
  • 1 пучок руколи
  • 150 г домашнього майонезу
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Приготуйте домашній майонез.
  2. Перепелині яйця зварити, розрізати навпіл.
  3. Помідори черрі ріжемо. Додаємо руколу.
  4. Відварений язик нарізаємо тонкими брусочками.
  5. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом, солимо і перчимо.

4.

Салат Цезар: класичний рецепт улюбленої страви

5.

Овочевий салат з кус-кусом: покроковий рецепт

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram