Сирник з безе. Рецепт приготування

Можливо, багато хто вже готували за цим рецептом, а хто не готував, варто спробувати — дуже смачний пиріг.

Інгредієнти:

Тісто:
борошно
1 ст. (200 г)
розпушувач тіста
1 ч.ложка
масло вершкове
80 г
цукор
2 ст.ложки
яйця курячі
1 шт.
Сирна маса:
сир кисломолочний
700 г
цукор
170 г
жовтки яєчні
6 шт.
крупа манна
1 ст.ложка
сметана
100 г
ваніль
Безе:
білки яєчні
 6 шт.
пудра цукрова
8 ст.ложок
Порубати масло з борошном, розпушувачем і цукром, додати яйце, швидко вимісити тісто і поставити на півгодини в холодильник. Тим часом, змішати в блендері всі інгредієнти для сирного шару до отримання однорідної маси. Розподілити охолоджене тісто по змащеній маслом формі, зверху викласти сирну масу і випікати хвилин 30 в духовці, розігрітій до t 180С. У цей час збити білки з цукровою пудрою в міцну піну, як на безе. Викласти білки зверху сирної маси і поставити в духовку ще на 10-15 хвилин. Дістати пиріг і дати йому добре охолонути!

Смачного кавування! 😉

Сирник з безе. Рецепт приготування
Сирник з безе. Рецепт приготування