fbpx

Як приготувати скумбрію: 5 смачних рецептів

Як приготувати скумбрію: 5 смачних рецептів
Як приготувати скумбрію: 5 смачних рецептів

Ніжне і дуже м’яке філе скумбрії багате мінералами, вітамінами і жирними кислотами. Рибу смажать, готують на грилі, запікають, коптять, солять і маринують. Мінімум калорій і максимум задоволення – ось що гарантує кожне частування!

Скумбрія з цибулею та помідорами

Скумбрія з цибулею та помідорами
Скумбрія з цибулею та помідорами

Скумбрія з овочами в духовці

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт.
  • цибуля – 2 шт.
  • помідор – 3 шт.
  • лимон – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – 2 ст.л.

Рецепт приготування скумбрії з овочами в духовці:

  1. Візьміть скумбрію, зріжте плавники і наріжте рибу шматочками шириною в 1,5 см.
  2. Всі шматочки посоліть і поперчіть.
  3. Очистіть і наріжте кільцями цибулю, вимийте і наріжте кружальцями помідор.
  4. Візьміть форму для запікання, змастіть дно олією і викладіть в неї рибу.
  5. Між шматочками риби помістіть кільця цибулі і кружечки помідорів. Полийте скумбрію соком одного лимона. Потім змастіть блюдо рослинною олією.
  6. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.

Ніжна скумбрія в томатному соусі. Зберігайте рецепт!

Скумбрія в гірчичному соусі: просто тане в роті

Скумбрія, запечена в фользі — неймовірно смачний рецепт

Скумбрія з лимоном в духовці: найсмачніший рецепт