
Ніжне і дуже м’яке філе скумбрії багате мінералами, вітамінами і жирними кислотами. Рибу смажать, готують на грилі, запікають, коптять, солять і маринують. Мінімум калорій і максимум задоволення – ось що гарантує кожне частування!
Скумбрія з цибулею та помідорами

Скумбрія з овочами в духовці
Інгредієнти:
- скумбрія – 2 шт.
- цибуля – 2 шт.
- помідор – 3 шт.
- лимон – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- олія – 2 ст.л.
Рецепт приготування скумбрії з овочами в духовці:
- Візьміть скумбрію, зріжте плавники і наріжте рибу шматочками шириною в 1,5 см.
- Всі шматочки посоліть і поперчіть.
- Очистіть і наріжте кільцями цибулю, вимийте і наріжте кружальцями помідор.
- Візьміть форму для запікання, змастіть дно олією і викладіть в неї рибу.
- Між шматочками риби помістіть кільця цибулі і кружечки помідорів. Полийте скумбрію соком одного лимона. Потім змастіть блюдо рослинною олією.
- Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин.