
Желейні десерти – це завжди смачно, просто, кольорово 🙂
Шоколадне желе
Інгредієнти для приготування шоколадного желе:
- 120 г гіркого шоколаду
- 500 мл молока
- 10 г желатину
- цукровий пісок — за бажанням
Приготування шоколадного желе:
- Закип’ятити молоко.
- Желатин замочити в невеликій кількості теплої води, даємо набрякнути, а потім розтопити на водяній бані.
- Додаємо желатин в молоко, прогріємо трохи, інтенсивно помішуючи.
- Поламати чорний шоколад на шматочки і змішуємо з молоком. Перемішаємо до повного розчинення шоколаду, поки не вийде маса однорідного кольору.
- Заллємо суміш у форми і поставимо в холодильник.
- Подамо десерт, посипавши тертим шоколадом або мигдальними пелюстками.
